Delete blue not working?

You got a problem with Mirage or Aura ? Tell us here.
Post Reply
chrisheadrick
Posts: 17
Joined: 19 Jun 2009, 17:07

Delete blue not working?

Post by chrisheadrick » 19 Jun 2009, 17:21

Quick question:

In my new project, my Delete Blue button is not working to get rid of my blue underdrawings.

When I hit it, I get a popup that says "there are no FX in stack!"

Did I change my blue pencils in some way that the computer doesn't recognize them any longer?

Any tips to get rid of the messy blue underline in my drawings now?

Thanks!

C

User avatar
Sierra Rose
Posts: 477
Joined: 04 May 2008, 17:14
Location: Windsor, California
Contact:

Re: Delete blue not working?

Post by Sierra Rose » 19 Jun 2009, 17:29

Actually that happened to me once too. Then I either re-installed or when I rebooted it worked again, I forget because this was awhile ago. What I did in the meantime was to use the color keyer and keyed out the blue.
WinXP 32bit 10.0.17Pro

chrisheadrick
Posts: 17
Joined: 19 Jun 2009, 17:07

Re: Delete blue not working?

Post by chrisheadrick » 19 Jun 2009, 18:02

Thanks, Sierra, i was able to solve it with the color key, which I'd never used before!

User avatar
Sierra Rose
Posts: 477
Joined: 04 May 2008, 17:14
Location: Windsor, California
Contact:

Re: Delete blue not working?

Post by Sierra Rose » 19 Jun 2009, 20:27

Glad to help. This forum has helped me so many times before.
WinXP 32bit 10.0.17Pro

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests