Crop Tool - undo not possible

A forum dedicated to MacroSystem CBPaint.
Post Reply
User avatar
Volker
Posts: 59
Joined: 13 Mar 2007, 08:48
Location: Hagen, Germany
Contact:

Crop Tool - undo not possible

Post by Volker » 04 Jan 2008, 11:08

The "crop tool" in CBPaint 2 can not be "undone" with the undo button.
This can be dangerous if you just "played" with this button in your project.

:lol:

On the other hand there is the question if this tool really makes sense in CBPaint or not because if you render your project it will be blown up to the full PAL (or NTSC) resolution again.
Volker Hill

CBPaint 1+2, Casablanca Solitaire, Enterprise MAX, Bogart SE
TVPaint Animation Pro 9, Wacom Intuos 3

User avatar
Mike
Posts: 989
Joined: 16 Feb 2006, 08:58

Post by Mike » 04 Jan 2008, 13:04

Hello Volker,

It's normal that the crop tool isn't "undoable", because the result of the action is a totally new project. To undo, just close the new project :).

And for your second question, on the necessary of the crop tool, it is usefull, but maybe more for an "internal" use ( to make custom brushes, ... for example ).

Bye.
TVPaint Team

User avatar
Volker
Posts: 59
Joined: 13 Mar 2007, 08:48
Location: Hagen, Germany
Contact:

Post by Volker » 04 Jan 2008, 13:12

ahrg,.... I did not notice that it creates a new project.

Please close this thread. :oops:
Volker Hill

CBPaint 1+2, Casablanca Solitaire, Enterprise MAX, Bogart SE
TVPaint Animation Pro 9, Wacom Intuos 3

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest