SHOW ICON BUTTON

A forum dedicated to MacroSystem CBPaint.
Post Reply
Lou Bruno
Posts: 41
Joined: 02 Apr 2007, 21:24

SHOW ICON BUTTON

Post by Lou Bruno » 06 Dec 2008, 13:51

Need some minor help. I have set up a second toolbar. I am assigning functions to buttons via the COMMAND then keystroke area. I have made one button to SELECT ALL. Another for ANIM. However, I can not locate a SHOW ICON function in the keystroke area to assign a button to SHOW ICONS for IMPORTED layers. I can make a BREAK INSTANCE button but this applies only to a ANIM LAYER.

YES-I know I can right click on the LAYER to SHOW ICONS but I would rather make a shortcut button.


Thanks -LOU

mbetter95
Posts: 1
Joined: 01 Nov 2013, 07:21

Re: SHOW ICON BUTTON

Post by mbetter95 » 01 Nov 2013, 07:31

You certainly know that CBPaint 2 also depends on MacroSystem...

I really don't know who to blame... :cry:

User avatar
Paul Fierlinger
Posts: 7513
Joined: 03 May 2008, 12:05
Location: Pennsylvania USA
Contact:

Re: SHOW ICON BUTTON

Post by Paul Fierlinger » 01 Nov 2013, 09:28

In Preferences under Edit/Display/Layer Thumbnails/Always Show by Default :?:
Paul
http://www.slocumfilm.com
Desktop PC Win10-Pro -64 bit OS; 32.0 GB RAM
Processor: i7-2600 CPU@3.40GHz
AMD FirePro V7900; Intuos4 Wacom tablet

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest