No TVP icon in program starter

This topic is dedicated to Open Beta versions. Post here your comment, bugs notifications and ideas about the Android version !
Locked
User avatar
d_rylander
Posts: 24
Joined: 15 Feb 2010, 20:52

No TVP icon in program starter

Post by d_rylander » 17 Feb 2010, 10:47

There is no TVpaint icon in the programs starter in >programs>graphics. A generic one is used.
I browsed through /usr/share/tvpaint-developpment/ but couldn't find an icon for the program at all.

User avatar
Satrip
Posts: 109
Joined: 03 Aug 2007, 15:52
Location: France-85
Contact:

Re: No TVP icon in program starter

Post by Satrip » 17 Feb 2010, 11:18

Hi rylander,
That's strange, I do have the right icon here in "Applications>Graphisme"
The icon is located here:
/usr/share/icons/hicolor/48x48/apps/tvp-animation-9-pro.png

ps: Nice to see someone from the Synfig forum here! ^^

User avatar
Hervé
Site Admin
Posts: 3490
Joined: 08 Feb 2006, 17:00
Location: Metz France
Contact:

Re: No TVP icon in program starter

Post by Hervé » 17 Feb 2010, 12:26

It works with ubuntu 9.10.
In 8.10 the icon is displayed after a reboot, have you restarted your computer since the installation ?

[+1 in the todo list]
Hervé ADAM, TVPaint Team

User avatar
d_rylander
Posts: 24
Joined: 15 Feb 2010, 20:52

Re: No TVP icon in program starter

Post by d_rylander » 17 Feb 2010, 15:45

Hervé wrote:It works with ubuntu 9.10.
In 8.10 the icon is displayed after a reboot, have you restarted your computer since the installation ?
[+1 in the todo list]
I have, and it like this on both machines I've installed the beta on (hope that's ok?), ubuntu 8.10 and ubuntu 9.04.
The icons were located where Satrip (hello!) said so I manually added it.

Locked