Export - layer structure - bug

Please use this part to report bugs & errors, ask questions & "How to..."
Post Reply
User avatar
KasiaKrysia
Posts: 10
Joined: 13 May 2019, 16:06

Export - layer structure - bug

Post by KasiaKrysia » 14 Jan 2022, 17:23

Hello, I've been facing this error while exporting some of my clips. First time ever met this. How should I work with this?
Attachments
tvp error.JPG
tvp error.JPG (44.61 KiB) Viewed 1751 times
animation student fromy PL
currently using: windows 10 (32GB RAM), wacom 22HD, TVPaint Pro11.5 64bit

User avatar
Thierry
Site Admin
Posts: 2521
Joined: 07 Jan 2013, 08:28

Re: Export - layer structure - bug

Post by Thierry » 14 Jan 2022, 18:42

Hi,

Can you try to export in another location than your OneDrive folder, just to see if it works?

Best,
On holidays until May 30th, 2022.
------------------------------------------------------------------------
Si votre question a trouvé réponse, marquez votre sujet comme Résolu.
If your question has been answered, mark your topic as Solved.

User avatar
KasiaKrysia
Posts: 10
Joined: 13 May 2019, 16:06

Re: Export - layer structure - bug

Post by KasiaKrysia » 15 Jan 2022, 11:40

Hello, thanks for your response! Unfortunately, still doesn't work :/ It appeared that I have this problem with just two clips, so I'll go with exporting it layer by layer I guess...
animation student fromy PL
currently using: windows 10 (32GB RAM), wacom 22HD, TVPaint Pro11.5 64bit

Xavier
Site Admin
Posts: 1652
Joined: 01 Oct 2019, 11:08

Re: Export - layer structure - bug

Post by Xavier » 15 Jan 2022, 20:47

It's possible that your layer name cannot be turned into file/folder name.
sorry, I did my best

User avatar
KasiaKrysia
Posts: 10
Joined: 13 May 2019, 16:06

Re: Export - layer structure - bug

Post by KasiaKrysia » 16 Jan 2022, 12:44

I was cautious of not using non-English letters, but maybeee.. ? I'll chack it later.
animation student fromy PL
currently using: windows 10 (32GB RAM), wacom 22HD, TVPaint Pro11.5 64bit

Post Reply